2 Marloes web.jpg

Ik ben vrouw van, moeder en vooral ook gepassioneerd fotograaf. 

Fotograferen deed ik al met de spiegelreflexcamera van mijn ouders toen ik als meisje met ze op vakantie ging. En na de geboorte van mijn kinderen werd ik steeds fanatieker. Ik maakte overal foto's van om de tijd stil te kunnen zetten. De kinderen groeiden zo hard en terwijl ik naar ze keek, veranderden ze al. Ik wilde wel de lat steeds hoger leggen en de foto's mooier maken. Dus na de geboorte van onze jongste zoon, heb ik een opleiding gedaan om ook voor anderen mooie foto's te kunnen gaan maken. Zodat ik ook voor jullie even de tijd stil kan zetten en herinneringen vast te kunnen leggen. 

 

Daarvoor heb ik de Pabo gedaan, als klein meisje riep ik altijd dat ik juf wilde worden. Dus dat heb ik ook gedaan. Alleen kon ik mijn baan niet vinden in het onderwijs. Op een kinderdagverblijf vond ik die baan wel. En zo heb ik jaren met veel plezier op een kinderdagverblijf gewerkt. Ik vind alle leeftijden iets leuks hebben. Het lieve van de baby's, die zo snel ontwikkelen en veranderen. Maar ook de ondernemende peuters die soms met zulke leuke opmerkingen uit de hoek kunnen komen. En de basisschool leeftijd die lekker wijs kan doen. Ik heb ervaring met kinderen van alle leeftijden en vanuit die ervaring kan ik snel inschatten wat nodig is om kinderen op hun gemak te stellen.  

Ik wist gelijk dat ik binnen de fotografie met kinderen wilde werken. Ik ben me erin gaan specialiseren. Ik volg ieder jaar (verschillende) workshops om bij te blijven, maar vooral voor de veiligheid van de baby. Dat is een van de belangrijkste onderdelen van de fotografie bij newborns. 

Later is de bruidsfotografie erbij gekomen. En van deze mix van fotografie word ik zo gelukkig!

Andere dingen waar ik gelukkig van word, is mijn gezin, de zon, wandelen met de hond en het bezoeken van dierentuinen.

1 JFS Paal.jpg
2 Luka web.jpg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.