Zwangerschap

De negen maanden van een zwangerschap gaan zo snel en voor je het weet is jouw zwangere buik weer weg. 

Het is zo’n waardevolle herinnering om daar mooie foto’s van te hebben. 

Het is ook leuk om die foto’s samen met je partner of met je andere kind(eren) te laten maken. 

In de shoot van 1 á 1,5 uur is er genoeg tijd voor verschillende kledingwissels. 

Bijvoorbeeld spijkerbroek, shirtjes, blazers, jurkjes of lingerie. 

Ik heb verschillende stoffen die je kunt  wikkelen en prachtige zwangerschapsjurken speciaal voor de fotografie.  

De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30 en 36 weken, je buik is dan al rond en je hebt nog genoeg energie om een fotoshoot te doen. 

Je bent van harte welkom in mijn studio of we kunnen met goed weer naar buiten toe gaan.

Als we een afspraak hebben krijg je een informatiebrief om je goed voor te bereiden.

Newborn

En toen was het ineens zover, je hebt je kleintje in je armen. Alles is nog zo klein en teer. Je kan er uren naar kijken! 

Het klinkt als een cliché, maar niks is minder waar. Het gaat allemaal zo snel, voor je het weet is het baby-baby uiterlijk eraf. Ik kan voor jullie even de tijd stilzetten en de herinnering vastleggen. Voor nu, maar ook voor later. Foto's van hoe klein hij of zij was. Lieve details zoals voetjes, mondje en wimpers. En natuurlijk is het ook fijn voor de herinnering als jullie als gezin op de foto gaan. Dat zijn dingen die je zelf niet zo snel doet. 

 

Omdat er al veel te regelen is, neem ik alle zorgen uit handen tijdens een shoot. In mijn studio kunnen jullie lekker gaan zitten in fijne stoelen. Ik zorg voor iets lekkers en je kan thee en koffie pakken. Voor broertjes en zusjes is er speelgoed en ze kunnen buiten in de tuin spelen. Even een momentje van niks doen voor jullie en genieten van alles wat er te zien is. 

Familie / Kinderen

Na die eerste periode zijn er nog genoeg mijnpalen die vastgelegd kunnen worden. Zelf vind ik de periode geweldig dat ze net kunnen zitten. En de interactie tussen broertjes en zusjes. Maar ook om met het gezin op de foto te gaan zijn onbetaalbaar belangrijke herinneringen. 

Voor gezinnen en kinderen op de foto te zetten, werk ik graag met spelletjes. De kinderen ontspannen en hebben een leuke tijd. Je krijgt dan foto's waar jullie op staan zoals jullie zijn, geen ongemakkelijke momenten. Maar foto's waarop jullie zijn zoals jullie zijn. Want ik vind vind het belangrijk om echte emoties op de foto te zetten. En daar neem ik dan ook graag de tijd voor!