Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Wat een eer dat je op mijn site kijkt. 

Bruiloften fotograferen is een geweldige taak die ik met veel passie en enthousiasme aan wil nemen. Met oog voor details, emotie en in een ongedwongen en gezellige sfeer wil ik  jullie grote dag fotograferen. 

Ik hou ervan om eerlijke emoties vast te leggen, dat grappige moment waar iedereen om moet lachen, het traantje tijdens een speech, de kinderen die hun geduld verliezen of juist lekker aan het spelen zijn.

Ik hou van details. De details van de bruidsjurk, van het kostuum, de manchetknopen. Maar ook van de aankleding van de locatie. De bloemen die op verschillende plaatsen terugkomen. Het briefje dat klaar ligt met de laatste dingen die gedaan moeten worden. Het lijken van die kleine dingen, maar ze zijn samen wat jullie trouwdag uniek maakt. 

Ik nodig jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dan gaan we ergens in Etten-Leur gezellig een kopje koffie (of iets anders) drinken en hoor ik wat jullie ideeën en wensen zijn voor jullie grote dag. We kunnen gelijk even wat foto's van jullie  maken in het park zodat jullie weten hoe ik werk. 

Ook hebben we nog een gesprek een paar weken voor de trouwdag. Dan kunnen we alle laatste dingen doornemen. 

De prijzen zijn inclusief reiskosten door Nederland en een album met 15 spreads.

Producten

Er zijn verschillende producten mogelijk. Van ouderboeken tot canvas.

Bij interesse laat ik jullie graag zien wat er mogelijk is.